Flecha hacia arriba
Wonderbox | Caixes d'experiències
Tria entre milers d'experiències i viu moments inoblidables amb qui tu vulguis. Podràs triar entre una àmplia varietat d'escapades, activitats d'aventura, experiències gastronòmiques, rurals, de benestar, etc.
Fins a 18% de dte.

TagTravelling | Ferris, apartaments, hotels...
Aprofita't de descomptes exclusius en ferris per a viatjar a les Illes Balears. També podràs trobar el teu hotel o apartament ideal!
Fins a un 50% de dte.

Altiservice | Forfets per a Saint-Lary i Font-Romeu Pyrénées 2000
Tant si és la teva primera vegada com si busques una excusa per a tornar a la neu, Altiservice et permet esquiar a o passar el dia explorant el que t'ofereix la muntanya.
Fins al 20% de dte.

Samsung | Black Month
Només un dia de Black Friday? Millor un mes! Aconsegueix els teus productes preferits a preus increïbles. Només del 2 de novembre al 3 de desembre. Telèfons intel·ligents, tauletes, wearables, accessoris i molt més.
Fins a 45% de dte.

Cepsa | StarRessa Direct
El millor aliat per treure el màxim rendiment als teus repostatges. Com més repostis, millor serà el teu descompte!
Fins a 12cts/litre de dte.

Galp | La teva app amb descomptes en gasoil o benzina
Descarrega't Mundo Galp i porta un QR en el teu mòbil. Amb ell, obtindràs un descompte immediat de 10 cts/litre en cada proveïment de carburant.
10 cts/litre de dte.

Altafit GYM Club | Gimnasos de qualitat
Transforma la teva vida, dona-li al play als hàbits saludables i comença a sentir-te bé amb el mètode Altafit per a acompanyar-te en la cerca de la teva millor versió.
8% dte i matrícula gratuïta

Hotelopia | Troba el teu hotel ideal per a un viatge fantàstic
Obtingues un descompte des d'un 13% en hotels de tot el món gràcies a un portal ple d'ofertes.
Des d'un 13% de dte.

Renting Banco Sabadell | Renting de vehículos exclusivo
Dispones de un amplio catálogo con los últimos vehículos del mercado. Además, las ofertas se van actualizando cada trimestre.
Condiciones exclusivas

Clínica Belodonte | Institut quirúrgic d’estètica i odontologia
Centre d'odontologia que incorpora l'última tecnologia i un equip humà de professionals abocat a l'atenció del pacient. Disposa d'urgències dentals 24 hores.
Sobre el Club
Members Club, l'entorn de beneficis exclusius per a col·legiats. Aquí trobaràs des de productes de tecnologia a ofertes de viatges, passant per productes de moda, alimentació i molt més. A més, les ofertes es van actualitzant periòdicament, de manera que sempre hi haurà alguna cosa que pugui interessar.
Col·labora
Logo